Klimakampen-mr.no

Å tenke på miljøet

I denne artikkelen skal vi se på hva vi kan gjøre for å tenke på miljøet litt mer enn det vi mennesker har gjort frem til nå. Det første vi skal begynne med er rett og slett å se litt på hva som har forårsaket denne krisen som alle snakker om. Vi skal også se på om tiden faktisk har gått ut for oss eller ikke. Enten det har det eller ikke, så finnes det fortsatt ting vi kan gjøre for å redusere skadene, og vi skal se på noen måter vi kan gjøre dette på.

Problemet

Det største problemet som påvirker miljøet vårt i dag er rett og slett forurensning, og da snakker vi om alt av skadelige stoffer som vi produserer på planeten vår. Det er da altså søppel og plastikk som vi kaster ut i havet, men også forskjellige skadelige gasser som vi slipper ut i atmosfæren.

Det at vi slipper ut så mye karbondioksid gjør til at vi ødelegger balansen i atmosfæren som fører til at solen ikke skader jorda vår. Som man ser ut fra denne listen så er ikke vi i nærheten av å være de verste forurenserne i Norden. Uansett så har vi tiltak for å prøve vårt beste for å redusere utslippet enda mer, for eksempel ved å gi incentiv til å kjøre elektriske biler.

Tid

Enten vi liker det eller ikke så har vi faktisk forårsaket skader på jordkloden, som det kan være enten umulig eller vanskelig å reparere. Vi kan se slike saker overalt i verden, og det er derfor viktig at vi tar et tiltak.

Det er vanskelig å se for seg hvordan verden kommer til å bli fremover, men uansett så bør du kunne se godt. Hos lensit kan du finne gode løsninger på linser til deg som trenger det.

Alternativer

Det finnes noen forskjellige ting som vi kan gjøre, og mange av disse tingene har vi allerede enten prøvd eller fortsetter å prøve. Det er derfor viktig at vi samtidig som vi fortsetter med disse prosjektene også ser på noen nyere løsninger som kan hjelpe oss.

Det folk flest ikke forstår at det ikke finnes en enkel gruppe eller organisasjon som styrer verden i feil retning, det gir bare rett og slett ikke mening. Den ekte sannheten er at de fleste av oss ikke liker å tenke på konsekvensene av handlingene våre. Vi kjører bil, vi kjøper produkter som blir produsert uetisk og vi bryr oss ikke. Det vi kan gjøre for eksempel er å identifisere konsekvensene av å forbruke et produkt eller en tjeneste og informere forbrukerne enda mer nøye om hva som kommer til å skje dersom de støtter den og den bedriften.

deejay